Voluntarii din Liga 1

gica-hagi

S-a reluat Liga 1 și asta acaparează în mare măsură rubrica din noaptea asta. Cu un sistem și un regulament criticat din toate părțile precum și cu „minora” indecizie legată de al 14-lea club participant, la Voluntari s-a dat startul unui sezon parcă mai sărac în suporteri ca niciodată. Nu putea să înceapă într-un loc mai potrivit prima etapă, etalând astfel cam metoda prin care fotbaliștii evoluază acum pe la noi: voluntariat.

Ar fi și greu să mai găsești oameni pasionați de acest sezon al primei ligi când suporterii construiesc cluburi de la zero prin ligile a 4-a, doar ca să găsească motivația de a merge la stadion o dată la două săptămâni. Cauzele pentru care s-a ajuns aici au fost discutate de prea multe televiziuni și la prea multe scări de bloc cu petul în mână, iar eu evit să readuc, într-un mod clișeic, în actualitate, niște discuții dizolvate.

Prima zi din etapa de debut a lăsat sub soare pentru 2 ore niște tineri care au plimbat mingea suficient cât să nu transpire și au și plecat după meci spre Ovidiu cu 3 puncte. Voluntari se anunță candidată serioasă pentru locul 13, mai ales că lanterna roșie e asigurată oricărei echipe decide federația să intre ultima în scenă: Timișoara sau Rapid.

Oltenia și-a jucat derby-ul încă din iulie și muică, chiar că finalul a fost unul specific agitației din zonă. S-au impus gazdele, care de fapt nu-s gazde, Pandurii, Hora fiind autorul golului de 2-1 cam pe la ultima fază. Elevii lui Grigoraș au acum de făcut rugăciuni căci urmează un duel al religiilor cu Macabbi Tel Aviv.

Barcelona s-a dat peste cap cu un transfer total neașteptat, târziu în noaptea de 21 spre 22 iulie, Andre Gomes a trecut în blaugrana lăsând liliecii cu ochii în soare.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.