Visul secret al Super-Yuliei Dumanska! Sportiva care face minuni în poarta naționalei de handbal vrea să devină învățătoare!

O blondă cu ochi albaștri, o femeie deja cu o privire tulburătoare, o handbalistă cu o atitudine electrică pe parchet, în contrast cu firea ei delicată, timidă și dulce. Yulia Dumanska, 22 de ani, a făcut o partidă extraordinară în meciul cu Norvegia (31-23), hipnotizându-le pe campioanele europene, bifând încă o evoluție fantastică într-un 2018 plin de succese. Libertatea a vorbit cu ea. Culmea, despre visul rămas (încă) neîmplinit.

Goalkeeperul care a adus practic Cupa EHF în Bănie, pentru SCM Craiova, este în prezent la SCM Râmnicu Vâlcea și unul dintre atuurile noastre în visul de a câștiga Euro 2018.

Dorința copilăriei


Yulia este în plină ascensiune în handbalul european, în luna mai a câștigat și titlul de cea mai bună tânără jucătoare a sezonului EHF pe site-ul handball-planet.com, dar are un vis secret.

Pe care nu și l-a împlinit, dar la care nu a renunțat. Și nici nu vrea să-l lase între planurile copilăriei. „Când eram mică, visam să devină învățătoare sau profesoară de limba engleză. Nu am renunțat la acest vis de copilă. Mi-ar plăcea ca după handbal să fac cumva să-mi îndeplinesc și acest țel. Mi-aș dori ca în viitor să reînviu această pasiune a copilăriei mele”, a povestit Yulia pentru Libertatea. Ea este studentă și la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Îi place să scrie și să citească

Modestă și smerită atunci când vorbește de performanțele sale, amintind mereu de echipă, de colege, indiferent de cât de bună este ea, domnișoara Dumanska continuă să-și exerseze limba engleză. Nu ca la școală, atunci când făcea zilnic, dar citește mult în această limbă.

„Eu sunt genul de persoană foarte calmă, citesc mult în engleză, este o altă pasiune pe care mi-am păstrat-o și mi-am dezvoltat-o din copilărie. Când îmi mai permite timpul, mai văd seriale în limba engleză, e un hobby, o relaxare. Și-mi mai place mult să scriu, să…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.