Villas-Boas la Hamburg?!

news-59403-1176x750

Încă un pas greșit pentru Hamburg, 0-1 la Freiburg și schimbarea de antrenor pare iminentă. Cu alegeri total neașteptate uneori și neinspirate de fiecare dată în ultimii ani, se pare că ceva s-a modificat în bine la nivelul conducerii dacă numele vehiculat să o scoată pe echipa din Nord din criză, este adevărat.

Despre Andre Villas-Boas este vorba, fostul tehnician al lui Zenit pare dispus să probeze, poate cea mai mare provocare din Bundesliga: să readucă dinozaurii în zona europeană. Deși are prea puține elemente lăudabile în ultimul an, Labaddia a reușit totuși să consolideze un lot bun în vară. Nu pot fi foarte sigur că este principalul artizan al achizițiilor dar nici n-aș vrea să nu-i atribui niciun compliment. Cu nume ca Adler, Djourou, Spahic, Santos, Ekdal, Holtby, Halilovic, Hunt, Wood sau Lasogga, „șorturile roșii” au skill-ul necesar să își redreseze startul jenant.

14362493_10153899304269117_6659439753537744107_o

Deși este dator fotbalului după un debut de excepție la Porto, antrenorul portughez pare vădit de o provocare excepțională după ce a dezamăgit crunt la Tottenham, Chelsea și Zenit. Deși istoricul recent al ambelor tabere este descendent, acesta propune un raport direct proporțional al necesității de ambele părți. Nu cred că este proiect mai interesant în fotbalul german în acest moment decât punerea în funcțiune a unui mecanism mort de 3-4 ani și reintegrarea unui nume uriaș pe harta europeană.

Personal, mă-nclin în fața acestui acord dacă el capătă veridicitate și sunt total de acord că Hamburg are nevoie de Andre Villas Boas în aceeași măsură în care portughezul necesită un proiect care să-l reabiliteze de acest calibru.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.