VIDEO / Victor Mureșan îi calcă pe urme celebrului său tată, Ghiță Mureșan

George Mureșan, cel mai înalt baschetbalist care a evoluat vreodată în NBA (2,31 metri, la egalitate cu sudanezul Manute Bol), îl pregătește pentru marea performanță pe unul dintre fiii săi, Victor.

Stabilit la Washington, Ghiță Mureșan, 47 de ani (gigantul nostru s-a născut de Ziua Îndrăgostiților, în Tritenii de Jos – Cluj), a postat pe contul său de Facebook un video în care Victor, la rândul său baschetbalist, îi pune ”capac” unui adversar, după o urmărire.

Big Ghiță este căsătorit cu Liliana și au împreună doi copii. George măsoară 2,03 metri, iar Victor are 2 metri. În prezent, Mureşan e preşedinte de imagine la Washington Wizzards.

Are o academie de baschet şi organizează tabere pentru copii în SUA, dar şi în România. Este singurul român care a evoluat în cel mai valoros campionat de baschet al lumii, cel nord-american. În sezonul 1995- 1996, ”Big Ghiță” a luat premiul NBA Most Improved Player Award.

Citește și:

Ghiță Mureșan, la 46 de ani: ”Arăt de 35 de ani! Mă duc în fiecare zi la sală, dar nu mai sunt atras să joc baschet!” / INTERVIU

Post-ul VIDEO / Victor Mureșan îi calcă pe urme celebrului său tată, Ghiță Mureșan apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.