VIDEO | Vasile Miriuță și-a ieșit din minți. Acuzații incendiare la adresa arbitrilor. ”Golănie, șmecherie”


Lupta pentru salvarea de la retrogradare se duce pe toate fronturile. Hermannstadt joacă luni, de la ora 18:00, în deplasare cu FC Voluntari, iar sibienii au neapărată nevoie de victorie pentru a mai spera la locul de baraj, ocupat în prezent de Dunărea Călărași.

Vasile Miriuță, 50 de ani, tehnicianul lui Hermannstadt, penultimul loc în play-out, acuză arbitrajele din Liga 1, considerând că echipa sa a fost dezavantajată la ultimele partide.

”Daţi-mi-l pe Cristi Balaj să mă arbitreze, s-a lăsat de un an şi e mai bun decât 75% dintre cei care arbitrează! Am respect pentru Chivulete, Kovacs, Colţescu, îi respect, dar îl aduc pe Balaj şi arbitrează mai bine”, a spus Miriuță.

În tirada sa, Vasile Miriuță l-a luat la țintă și pe Ovidiu Hațegan, cel mai valoros arbitru român al momentului.

„Pentru mine, nu Hațegan e numărul 1. Istvan Kovacs e numărul 1 ca arbitru. Vreau să mă arbitreze corect şi la meciul cu Voluntari, dacă pierd pe teren, ridic mâna, strâng mâna adversarului, e mai bun.

Dar ultimele meciuri nu le-am pierdut pe teren, echipa a jucat bine, am avut ocazii, penalty”, a declarat Vasile Miriuță, în cadrul conferinței de vineri.

Miriuță s-a luat și de arbitrul George Găman, care a condus partida Hermannstadt – FC Botoșani 0-2 din urmă cu 3 zile: ”Când îl suspenzi, mă, pe Găman? Dă-i lui Găman un an de zile, că Miriuţă retrogradează şi rămâne fără muncă, cu Căbuz! Suspendă-l şi pe Găman! Găman săptămâna viitoare arbitrează iar. Eu peste două săptămâni, dacă se întâmplă ceva, nu am echipă, iar Tătar şi Dâlbea se lasă de fotbal.

Tot noi suntem proşti? Am tot tăcut, dar dacă sunt din Maramureş, unde se agaţă harta-n cui, nu înseamnă că sunt prost, să nu văd golănia care s-a întâmplat la ultimele jocuri, şmecheria asta!”.

FC Voluntari, viitoarea adversară a celor de la Hermannstadt, a reacționat prompt printr-un…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.