VIDEO | Un preot a oferit IMAGINEA ZILEI la Campionatele Europene de lupte, de la București


Printre spectatorii prezenți, vineri după-amiază, la Campionatele Europene de lupte, care se desfăşoară în aceste zile în Sala Polivalentă din Bucureşti, s-a aflat și un preot din Georgia.

Fața bisericească a trăit cu mari emoții semifinala de la greco-romane, categoria 63 kg, dintre Levani Kavjaradze (Georgia) și rusul Stepan Maryanyan. Preotul, care se numește Qeti Alania Khecuriani, a fost dezamăgit de rezultat. Favoritul său, Levani Kavjaradze, a ratat calificarea în finală.

Sportiva Andreea Beatrice Ana a câştigat, joi, medalia de bronz la categoria 55 de kilograme, prima a României la Campionatele Europene de lupte 2019. 

Sportiva română Alexandra Nicoleta Anghel luptă, vineri, pentru medalia de bronz în limitele categoriei 72 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de lupte 2019.

Citește și: Pentru cine lucrează Guvernul: pentru OMV Petrom sau pentru oameni?! Clanul Popescu din Târgoviște: soția cere din partea OMV Petrom, soțul aprobă din partea ANRM

Post-ul VIDEO | Un preot a oferit IMAGINEA ZILEI la Campionatele Europene de lupte, de la București apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.