VIDEO | Un fotbalist al celor de la CSA Steaua a fost bătut de un adversar pe teren. Victima a ajuns la spital, agresorul a fost reținut de poliție!


Partida Victoria – CSA Steaua, din etapa a 27-a a Ligii IV București, desfășurată pe stadionul „Rocar”, s-a transformat într-un veritabil război. În minutul 57 al partidei, la scorul de 5-0 pentru echipa lui Lăcătuș, un jucător al celor de la Victoria, Paul Pecaru, a făcut un fault sălbatic la mijlocul terenului.

Între jucătorii celor două echipe s-a iscat un conflict foarte violent. Răzvan Deaconu, un tip foarte bine făcut, l-a lovit în plină figură pe firavul Mihai Cosmin de la CSA Steaua.

Lovitura a fost devastatoare, provocându-i o fractură de pomete și de maxilar. Mihai Cosmin a fost transportat de urgență la spital. Polițiștii prezenți la partidă l-au reținut pe Răzvan Deaconu pentru violență și va fi dus la audieri la secție.

Meciul s-a întrerupt în minutul 70, la scorul de 7-0 pentru CSA Steaua, fiindcă Victoria a rămas în mai puțin de șapte jucători. Meciul s-a jucat fără spectatori. Câiva fani ai celor de la CSA Steaua, prezenți la poarta stadionului, l-au amenințat pe Răzvan Deaconu cu bătaia.

SCENELE INCREDIBILE POT FI URMĂRITE DE LA MINUTUL 50.

FOTO&VIDEO | Moții salvatori ai tragediei aviatice din Apuseni au emigrat! Avem semnal GSM, drum asfaltat, dar au plecat oamenii care au făcut diferența în groaznicul accident de avion

Post-ul VIDEO | Un fotbalist al celor de la CSA Steaua a fost bătut de un adversar pe teren. Victima a ajuns la spital, agresorul a fost reținut de poliție! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.