VIDEO | Ultrașii echipei Liverpool au făcut iureș în Barcelona înaintea meciului tur din semifinalele Ligii Campionilor


Marți, aproximativ 500 de fani englezi au creat mai multe probleme în Barcelona. Presa din Spania scrie că suporterii lui Liverpool au agresat mai mulți localnici, iar șase englezi au fost reținuți de forțele de ordine. 

În Plaça Reial din Barcelona, suporterii englezi, băuți bine, au fost filmați cum au împins mai mulți localnici în fântână și cum au aruncat cu mai multe cutii de bere în forțele de ordine.

Spaniolii scriu că doi angajați ai unui hotel din acea zonă au avut de suferit din cauza agresiunilor suferite. Acestea au avut mai multe contuzii și au avut nevoie de intervenția medicilor. Mai mult, una dintre persoane s-a ales cu nasul spart, anunță spaniolii. Poliția a confiscat aproximativ 3.000 de cutii de bere.

Barcelona și Liverpool joacă azi, ora 22:00, în turul semifinalelor UEFA Champions League, în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Citește și: Părinții lui Răzvan Ciobanu, la căpătâiul fiului lor! Sicriul designerului rămâne închis

Post-ul VIDEO | Ultrașii echipei Liverpool au făcut iureș în Barcelona înaintea meciului tur din semifinalele Ligii Campionilor apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.