VIDEO | Trupa Voltaj a transmis un mesaj de încurajare handbalistelor tricolore: ”Fetelor sunteți cele mai tari!”

Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, a fost impresionat de faptul că hanbalistele din naționala României au fredonat în autocar, după victoria uriașă cu Norvegia, scor 31-23, melodia ”Din toată inima”. 

Cântărețul le-a transmis un mesaj de încurajare jucătoarelor, cu ocazia concertului susținut, joi seară, în Parcul Sebastian din București: „Fetelor sunteți cele mai tari! Noi de aici vă ținem pumnii să câștigați și să veniți cu mare trofeu acasă, în România!”.

Călin Goia a comentat pentru Libertatea: „Fetele m-au impresionat. Am remarcat energia cu care cântă și faptul că simțeau că o fac pentru România. Suntem foarte fericiți că am făcut și noi ceva pentru România. Scopul oricărui artist este ca mesajul lui să ajungă la inimele oamenilor. Mă bucur că mesajul nostru a ajuns și la handbalistele din națională și le motivează. Ne mândrim cu performanțele handbalistelor și sperăm să ajungă cât mai sus. Mai sus de locul 2. Simona Halep a demonstrat că și în România se poate face performanță la cel mai înalt nivel”.

Women’s EHF EURO 2018, preliminary round game – Group D – Norway – Romania in Brest Arena, Brest, France, 05.12.2018. Mandatory Credit © Nebojsa Tejic / kolektiff

Solitul a continuat: „Fetele de handbal trebuie să creadă în forțele lor, au potențial. Noi le încurajăm. Cred că ar trebui să ieșim în stradă, să ne bucurăm pentru orice performanță românească, nu doar după victoriile de la fotbal. Nu e tot una bucuria manifestată pe social media, cu bucuria strigată în stradă. Am simțit-o personal când eram la Eurovision. Bucuria din stradă transmite o energie nebănuită. Trebuie să ne bucurăm și să îndrăznim să visăm la lucruri mărețe. Că le reușim sau nu vom vedea. Dacă nu-ți fixezi obiective mari nu poți face performanță”.

Naționala României s-a mutat la Nancy pentru meciurile din Grupa principală 2. În primul meci, tricolorele…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.