VIDEO / Sorana Cîrstea, ieșire nervoasă asupta arbitrului de scaun la Turneul de la Istanbul. „Ești orb?”


În timpul meciului dintre Sorana Cîrstea (România – 28 de ani, 97 WTA) și Barbora Strycova (Cehia), la Turneul de la Istanbul, jucătoarea noastră a avut o ieșire nervoasă la adresa arbitrului de scaun, supărată pe o decizie a acestuia.

La scorul de 1-1 la seturi și 1-0 pentru ea în decisiv, Sorana servea pentru a consolida break-ul obținut în game-ul precedent. După o dublă greșeală la 40-40, Cîrstea a servit un as. Sau cel puțin asta a crezut jucătoarea noastră.

Arbitrul de scaun a coborât pe teren și a verificat urma, iar în cele din urmă a decis că mingea a fost afară, scrie Digi Sport, post TV care a transmis meciul în direct în România.

Dialogul dintre Sora Cîrstea și arbitrul de scaun, la meciul cu Barbora Strycova:
„Serios?”, a întrebat Sorana care a venit apoi spre fileu. „A fost pe linie, s-a uitat la mine și apoi s-a dus în direcția opusă. Adversara mea s-a uitat la minge, a văzut unde a căzut și apoi s-a dus pe partea ta” a mai spus Sorana.
După câteva secunde bune în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, jucătoarea noastră a cedat.
„Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb?” a țipat Sorana, care l-au luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea.”Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!” i-a mai transmis Sorana, înainte să plece de la fileu.
Ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea n-a avut însă niciun efect: arbitrul de scaun și-a păstrat decizia iar Strycova a făcut în cele din urmă break-ul. Cehoaica a câștigat în cele din urmă și meciul, iar la final Sorana a refuzat să-i strângă mâna arbitrului.

În primul set al întâlnirii cu Barbora Strycova, la scorul de 5-2 pentru jucătoarea din Cehia, Sorana Cîrstea a scos un carnețel pe care l-a deschis și, preț de câteva secunde, a citit cu atenție un mesaj. Această încercare…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.