VIDEO/ Sorana Cîrstea, gest șocant la Istanbul! A bruscat arbitrul și l-a întrebat dacă este nebun sau orb!


Sorana Cîrstea, 29 ani, locul 97 WTA, a fost întrecută în optimile de finală ale turneului de la Istanbul de cehoaica Barbora Strycova (33 ani, 47 WTA), care s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-3, după două ore şi 12 minute.

Cîrstea a alternat perioadele slabe (primul set), cu momente bune (setul al doilea), iar în decisiv a mers cap la cap cu Strycova până la 3-3, după care acesta şi-a făcut serviciul, apoi a reuşit un break şi a încheiat din nou cu serviciul (6-3).

La un moment dat, Sorana nu a fost de acord cu o decizie a arbitrului, contestând-o în apropierea fileului. Când arbitrul s-a apropiat de ea pentru a discuta, reprezentanta noastră l-a întrebat dacă este nebun sau orb și a sfârșit prin a-l trage de tricou, încercând să-i îndrepte privirea spre un anumit punct de pe teren.

Dialogul dintre Sorana Cîrstea și arbitrul de scaun:
„Serios?”, a întrebat Sorana care a venit apoi spre fileu. „A fost pe linie, s-a uitat la mine și apoi s-a dus în direcția opusă. Adversara mea s-a uitat la minge, a văzut unde a căzut și apoi s-a dus pe partea ta” a mai spus Sorana.
După câteva secunde bune în care a încercat să-i explice arbitrului că mingea a căzut pe linie și că ea ar trebui să primească punctul, jucătoarea noastră a cedat.
„Tu gândești? A căzut pe linie! Ești nebun? Ești orb?” a țipat Sorana, care l-au luat apoi de mână pe arbitru și l-a întors spre locul în care aterizase mingea.”Este ultima dată când eşti arbitru de scaun!” i-a mai transmis Sorana, înainte să plece de la fileu.
Ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea n-a avut însă niciun efect: arbitrul de scaun și-a păstrat decizia iar Strycova a făcut în cele din urmă break-ul. Cehoaica a câștigat în cele din urmă și meciul, iar la final Sorana a refuzat să-i strângă mâna arbitrului.

Din cauza acestui comportament, Sorana Cîrstea riscă o amendă consistentă din partea WTA.

Citește și… Sorana Cîrstea…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.