VIDEO | Serena Williams l-a scos pe Dominic Thiem din sala de conferințe: ”Serios? Ce dracu’?”


Un incident neobișnuit și extrem de neplăcut pentru organizatorii turneului de la Roland Garros s-a produs, sâmbătă, după ce Serena Williams a fost eliminată în turul al treilea.

După înfrângere, americanca a vrut să termine cât mai repede cu formalitățile impuse de organizatori și a cerut să intre imediat la conferința de presă.

În sală se afla, însă, Dominic Thiem, austriacul de pe locul 4 ATP, care vorbea după victoria intensă reușită în fața uruguayanului Pablo Cuevas (33 de ani, 47 ATP), scor 6-3, 4-6, 6-2, 7-5.

În plină conferință, Thiem a fost informat de organizatori că trebuie să părăsească sala pentru ca Serena să-și facă apariția și nu e dispusă să aștepte.Vestea l-a enervat pe Thiem: „Nu mai sunt un junior! N-am înțeles, sincer. Adică, ce dracu? Cred că e o glumă. Trebuie să plec din sală pentru că Serena își face apariția? Atunci plec, nu mai stau”, a spus Thiem, vizibil iritat.

Citește și: FOTOREPORTAJ DOCUMENTARIA / Blaj. Micul oraș din Alba se pregătește pentru marea vizită a Suveranului Pontif

 

Post-ul VIDEO | Serena Williams l-a scos pe Dominic Thiem din sala de conferințe: ”Serios? Ce dracu’?” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.