VIDEO | Scene incredibile în timpul unui meci. Un fotbalist a fost lovit cu pumnul de un suporter intrat pe teren! O oră mai târziu, a dat gol!


Derby-ul dintre Birmingham și Aston Villa, 0-1, din etapa a 36-a din Championship, liga a doua engleză, a oferit un moment șocant.

În minutul 10, Jack Grealish a fost lovit cu pumnul în figură de un suporter intrat pe teren. Fotbalistul lui Villa s-a prăbușit pe gazon, iar în apărarea sa au intervenit imediat colegii, dar și unul dintre stewarzi.

Have I just witnessed a steward getting arrested… #BCFC #AVFC #Grealish pic.twitter.com/7QVSqDMsgF
— Richard Breeze (@thebreezieboy) March 10, 2019

Grealish și-a revenit, iar arbitrul n-a întrerupt deloc partida. În minutul 67, Grealish a marcat în poarta rivalilor, răzbunându-se pentru incident și aducând victoria oaspeților.

 

Have I just witnessed a steward getting arrested… #BCFC #AVFC #Grealish pic.twitter.com/7QVSqDMsgF
— Richard Breeze (@thebreezieboy) March 10, 2019

În România, un incident similar a avut loc în toamna anului 2011, în timpul partidei dintre Steaua și Petrolul Ploiești. Fundașul stelist George Galamaz a primit o lovitură în figură din partea ultrasului Ștefan Dragoș Enache, care i-a provocat atunci o fractură de os zigomatic.

Robert Dumitru, arbitrul partidei, a oprit meciul 10 minute şi apoi l-a suspendat, Petrolul pierzând la „masa verde”. Agresorul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare

Post-ul VIDEO | Scene incredibile în timpul unui meci. Un fotbalist a fost lovit cu pumnul de un suporter intrat pe teren! O oră mai târziu, a dat gol! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.