VIDEO | S-au întors eroii. Naționala de tineret, așteptată de zeci de fani la aeroport


Naționala de fotbal a României a avut parte de o primire spectaculoasă de la Euro 2019 din Italia și San Marino.

Semifinaliștii au fost întâmpinați, azi-noapte, la aeroportul Henri Coandă, de zeci de suporteri, care au creat o atmosferă sud-americicană, picmentată cu scandării și torțe.

Selecţionata României a fost învinsă de Germania cu scorul de 4-2 (1-2), joi seara, în semifinalele Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, pe Stadionul Renato Dall’Ara din Bologna.

Tricolorii au făcut un nou meci memorabil, în ciuda unei căderi pe final, în urma căreia Germania, campioana en titre, a reuşit să se impună.

În finala de duminică, la Udine, Germania va întâlni Spania, de la ora 21:45, la Reggio Emilia.

În 1994, Generația de aur, sfertfinalistă la mondialul american, a fost întâmpinată de zeci de mii de oameni la întoarcerea acasă. ”Maradona uită-te, Hagi este regele!”, au scandat fanii români entuziasmați.

Citește și:

Ministerul Sănătăţii neagă că pompierul ars în incendiul din Mehedinți e tratat în două spitale, dar admite că face naveta între ele! La intervenție, Mihai Sfetcu s-a luptat cu focul îmbrăcat în echipament vechi de 13 ani, cu sac stingător și lopată

Post-ul VIDEO | S-au întors eroii. Naționala de tineret, așteptată de zeci de fani la aeroport apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.