VIDEO | Răzvan Lucescu și-a început mandatul la Al Hilal. Cantonament în Austria

Răzvan Lucescu, 50 de ani, și-a început mandatul la Al Hilal. Antrenorul român a făcut cunoștință cu noii săi elevi direct în cantonamentul pe care echipa saudită îl efectuează în Austria, la Linz.

🎥| First training session in Austria’s camp ⚽️Here we go Blues 💙#AlHilal_Video #AlHilal pic.twitter.com/ZIKUUBxNsr— AlHilal Saudi Club (@Alhilal_EN) July 2, 2019

Răzvan Lucescu a semnat duminică pentru Al Hilal, după ce a demisionat de la PAOK Salonic, echipă cu care câştigase campionatul și Cupa Greciei.

Arabii i-au plătit clauza de reziliere în valoare de două milioane de euro și i-au oferit lui Răzvan Lucescu un contract pe doi ani, cu salariu stagional de 3,5 milioane de euro. Tehnicianul român are ca obicetiv câștigarea campionatului și a Ligii Campionilor Asiei.

Lucescu jr. a mai activat la Xanthi, FC Braşov, Rapid, El Jaish (Qatar), Petrolul, dar a fost şi selecţionerul naţionalei României între 2009 şi 2011.

📃 #AlHilal starts the preparations in the rain 🌧💙#AlHilal_Infographic pic.twitter.com/1FaRMbdy2f— AlHilal Saudi Club (@Alhilal_EN) July 2, 2019

Citește și:

AUDIO: Claudia Nicolae, fosta consilieră a lui Carmen Dan și acum director la Agerpres, a mințit! Publicăm înregistrarea convorbirii telefonice care arată că demonstranții din 10 august au fost urmăriți de Guvern!

Post-ul VIDEO | Răzvan Lucescu și-a început mandatul la Al Hilal. Cantonament în Austria apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.