VIDEO/ Răzvan Lucescu a rescris legendele Olimpului! S-a prins în hora bucuriei cu suporterii după ce PAOK a câștigat primul titlu după 34 de ani!


A fost o zi de neuitat. Fabulos, extraordinar, minunat și superativele pot fi folosite fără jena de a supradimensiona un moment ce ți poate întâmpla o dată în viață. PAOK a mutat capitala Greciei la Salonic, a câștigat duminică prin victoria cu Levadiakos (5-0) onoarea de a fi, oficial, noua campioană a Superligii, primul titlu după o pauză de 34 de ani, prima campioană din afara Atenei după 30 de ani.

Corespondență de Eduard Apostol, Salonic

Spectacolul SF de pe „Toumba” s-a mutat pe străzile superbului oraș mediteraneean, iar „Generalul” Răzvan Lucescu și soldații săi au fost sărbătoriți ca niște zei desprinși din Olimp.

Refrenul obsesiv ”Oooo Paokara”
O dimineață, însorită, răcoroasă cât să te trezească din starea de beatitudine. Oameni cu chipuri obosite, dar împlinite, și-au întâlnit ieri privirea și și-au zâmbit știind că au fost acolo și-au trăit, probabil, momentul acela unic, irepetabil. Pe străzile luminate de torțele la liber, la Turn unde a fost epicentrul sărbătorii colosale după un spectacol în interiorul „Toumba” de povestit nepoților peste ani. În fața ochilor, ieri, fiecare a avut display-ul celebrei nopți, iar în cap suna, repetitiv: „Oi pauxides, oooo Paokara, ehw trela, mes”to mialooo”.
”Aș fi vrut să stau pe terasă să privesc marea”
Au fost zeci de mii, spre o sută de mii de oameni care au celebrat succesul. Fanatic, urlând, strigând, turând sălbatic motoarele motocicletelor și, mai ales, aprinzând torțe fără număr. Oamenii s-au cățărat pe stâlpi sau pe semafoare, pe dughene sau pe orice puteau să fie mai aproape de idolii lor.

Lângă Turnul Alb, simbol al Salonicului, teribilii suporteri ai lui PAOK l-au celebrat pe noul „Alexandru Machedon” al lor, Răzvan Lucescu, și pe jucătorii săi, eroii contemporani ai legendelor grecești. Autocarul transformat în car triumfal a dansat de-a dreptul în ritmul fotbaliștilor și-al fanilor…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.