VIDEO | Primirea incendiară pe care le-au pregătit-o fanii jucătorilor lui Zenit Sankt-Petersburg la sosirea la stadion


Fanii echipei Zenit Sankt-Petersburg le-au oferit jucătorilor o primire incredibilă, joi seara, când au ajuns la stadion pentru meciul cu Fenerbahce în Europa League.

Suporterii s-au aliniat pe marginea drumului care ducea la stadionul Arena Gazprom din Sankt-Petersburg și au aprins torțe pe măsură ce autocarul cu echipa înainta.

Imaginile cu primirea spectaculoasă au devenit virale și au făcut înconjurul planetei, dar par să-i fi motivat și pe jucătorii ruși care au câștigat confruntarea și s-au calificat mai departe.

Zenit a răsturnat scorul de 1.0 înregistrat în tur și au învins Fenerbahce cu 3-1, calificându-se în următoarea rundă a competiției.

Echipa rusă va întâlni mai departe Villareal.

Meciurile din optimile de finală vor avea loc pe 7 și 14 martie, urmând ca o zi mai târziu să aibă loc tragerea la sorți pentru ”sferturi” și semifinale. Finala se va juca pe stadionul „Olimpic” din Baku.

Citește și: INTERVIU / Vlad Voiculescu: „A murit rușinea! Administrațiile sunt pline de proști și de hoți!” – VIDEO

Post-ul VIDEO | Primirea incendiară pe care le-au pregătit-o fanii jucătorilor lui Zenit Sankt-Petersburg la sosirea la stadion apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.