VIDEO | Momentul dramatic în care o patinatoare o taie cu patinele pe rivala sa


Patinatoarea Mariah Bell, 22 de ani, din SUA, a tăiat-o pe rivala sa din Coreea de Sud, Lim Eun-soon, în timpul antrenamentelor din cadrul Campionatului Mondial de Patinaj Artistic din Japonia. Momentul a fost filmat de o persoană aflată în public. 

Imaginile filmate cu un telefon mobil au stârnit controverse, mulți internauți acuzând-o pe patinatoarea americană că ar fi tăiat-o intenționat pe rivala sa, potrivit Daily Mail.

Se poate vedea în videoclip cum Mariah Bell se apropie de Lim Eun-soon și o rănește cu una dintre patine. În momentul următor concurenta din Coreea de Sud tresare de durere și se oprește pentru a-și masa piciorul rănit.

După incident, patinatoarea din Coreea de Sud a primit îngrijiri medicale și a revenit pe gheață bandajată la un genunchi.

Uniunea Internațională de Patinaj a dezvăluit, joi, că a fost informată în legătură cu incidentul de către liderul echipei coreene, dar că nu s-a primit o plângere oficială.

De asemenea, oficialii au transmis că s-au uitat la înregistrările video și s-a constatat că nu există dovezi că patinatoarea din SUA a rănit-o pe Liam-Eun-soon intenționat.

În ciuda rănii pe care a suferit-o, patinatoarea din Coreea de Sud a avut, în timpul competiției, una dintre cele mai reușite reprezentanții din cariera ei, clasându-se pe locul 10, iar Mariah Bell pe locul 9.

<iframe width=”740″ height=”400″ data-src=”https://www.youtube.com/embed/_nobITXOB6M” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Foto EPA

Închis în 2012, patinoarul Mihai Flamaropol din București are cel mai lent ritm de construcție: 35% în 7 ani! Primăria a vrut să rezilieze contractul!

Post-ul VIDEO | Momentul dramatic în care o patinatoare o taie cu patinele pe rivala sa apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.