VIDEO | Marele Stephen Curry s-a făcut de râs în NBA. Toți și-au dat coate. Cine a fost de vină. Recordurile ”războinicilor”


Golden State Warrios a reușit o nouă victorie azi-noapte, în NBA, 130-111 cu Los Angeles Lakers, în deplasare. Faza zilei a venit de la Stephen Curry, căruia i-a fugit pur și simplu terenul de sub picioare! Stephen Curry s-a făcut de râs din cauza… arbitrilor.

”Războinicii” au preluat conducerea în minutul 3:39 al primului sfert și n-au mai cedat-o până la final. A fost cel de-al șaptelea succes consecutiv al celor de la Warriors, cea mai lungă serie reușită de franciză în istorie, în NBA.

Klay Thompson, 44 de puncte în meci, a transformat primele lui 10 aruncări de 3 puncte, nou record în ligă.

Thompson a ajuns la 1.694 aruncări de trei puncte marcate în cariera sa, trecând de LeBron James (1.684) și de Steve Nash (1.685). A ajuns pe poziția 19-a în clasamentul tuturor timpurilor din NBA.

Stephen Curry, aflat la al doilea ”double-double” din sezon, 11 puncte și 12 assisturi, a fost protagonistul unei faze jenante. Arbitrii n-au cerut ștergerea suprafeței de joc și, pe un contraatac, Curry a alunecat exact înainte de a marca un slam. Apoi a recuperat mingea în colț, însă a aruncat aiurea de la trei puncte. Total atipic pentru ”Steph”.

”Bine că până la urmă nu și-a rupt piciorul! Arbitri inconștienți”, s-a exclamant pe site-uri de socializare.

SHAQTIN OF THE YEAR?! 😱😂#Shaqtin pic.twitter.com/ph6trWAFqx
— Shaqtin’ a Fool (@shaqtin) January 22, 2019

De trei ori campion NBA (2015, 2017, 2018) și de două ori MVP (2015, 2016), Curry, 30 de ani, e considerat unul dintre cei mai mari shooteri din istoria NBA. ”Messi din baschet”, Curry a readus titlul pentru ”războinici” în 2015. Ultimul ”inel” fusese cucerit în 1975.
Și în acest an, Golden State merge ceas. Echipa lui Curry e liderul Conferinței Vest (33 de victorii, 14 eșecuri). LA Lakers e pe 9 (23-25).
Citiți și UPDATE Au apărut și imaginile. Stephen Curry a trecut prin mari emoții: a fost implicat în două…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.