VIDEO | Interviu special cu Cristina Neagu: ”Sunt foarte mândră de ce am realizat”


Cristina Neagu este în culmea fericirii după ce a fost aleasă pentru a patra oară cea mai bună handbalistă a lumii.

„Sunt foarte mândră de ce am realizat și mă bucur că pot fi în continuare un exemplu pentru copii, pentru cei care se apucă de sport. Am crezut de mică în visurile mele, cred în continuare și iată ca acestea se îndeplinesc”, a declarat interul dreapta de la CSM București, într-un interviu special acordat pentru FRH youtube. Cristina Neagu a devenit în 2018 cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene, cu un total de 237 de goluri. Neagu a fost pe locul trei în topul celor mai bune marcatoare de la Campionatul European de anul trecut, încheiat de tricolore pe poziţia a patra.

Ea a ratat ultimele două meciuri ale României la Euro 2018 din cauza unei grave accidentări la genunchiul drept, o ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Cu CSM Bucureşti, Neagu a câştigat în 2018 campionatul şi Cupa României, şi a câștigat finala mică a Ligii Campionilor, ea fiind totodată cea mai bună marcatoare a competiţiei în sezonul trecut, cu 110 goluri. Neagu, 30 de ani, a mai fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016.

Cu titlul pentru 2018, interul a devenit primul sportiv din handbal cu patru astfel de distincții. Cristina Neagu, căpitanul echipei naţionale, fusese desemnată și MVP-ul anului 2018 pe baza voturilor venite de la fanii din întreaga lume (în jur de 80.000 de voturi) şi a unor jurnalişti din 12 ţări pe portalul handball-planet, una dintre publicaţiile importante în handbal pe plan extern. În ancheta IHF pe 2018 la masculin, danezul Mikkel Hansen a fost desemnat cel mai bun. Cu trei titluri, proaspătul campion mondial l-a egalat pe legendarul francez Nikola Karabatic.

Citește și: VIDEO/ Imagini șocante într-o școală din București! O învățătoare s-a filmat în timp ce țipă la elevi, apoi a trimis înregistrarea…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.