VIDEO | Imagini de coșmar la turneul de la Miami. Un tenisman s-a prăbușit pe teren și a început să plângă de durere


Tenismanul austriac Nicola Kuhn a fost protagonistul unui incident mai puțin obișnuit pe terenul de tenis de la Miami în timpul meciului cu Mischa Zverev. Tânărul de doar 19 ani s-a prăbușit pur și simplu pe teren din cauza unor probleme musculare și a început să plângă de durere.

Kuhn câștigase primul set cu 6-4 și a avut opt mingi de meci, dar fratele mai mare al mult mai cunoscutului Alexander Zeverev a trimis meciul în decisiv după 7-5. La scorul de 2-1 din setul 3, austriacul a servit, Zverev a returnat, dar când s-a îndreptat după o minge simplă, Kuhn s-a prăbușit pur și simplu pe teren și a început să aibă spasme.

După două ore și 7 minute, corpul tânărului jucător de tenis a cedat pur și simplu în urma unor probleme musculare.

Jucătorul din Austria a început să plângă pe teren, iar antrenorul și staff-ul său au intervenit rapid și au reușit să-l ajute să părăsească terenul pe picioarele sale.

Citește și: Adevăr sau fake news? Europarlamentarii unguri neagă că Dăncilă le-ar fi spus că nu există corupție în România, ci doar diferențe culturale

 

Post-ul VIDEO | Imagini de coșmar la turneul de la Miami. Un tenisman s-a prăbușit pe teren și a început să plângă de durere apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.