VIDEO | Gică Hagi le-a transmis un mesaj impresionant tricolorilor U21 înaintea meciului decisiv cu Franța


Gică Hagi le-a transmis un mesaj impresionant tricolorilor U21 înaintea meciului cu Franța, decisiv pentru calificarea în semifinalele Euro 2019 de tineret.

”Felicitări băieți că ați reușit să ne faceți mândri că suntem români! În seara asta să luptați la fel, împreună, pentru calificarea în semifinale. Scoateți România în stradă. Faceți românul să fie fericit. Hai, România!”, i-a încurajat fostul mare internațional pe puștii lui Mirel Rădoi.

Franța U21 – România U21, la Euro 2019 (luni, ora 22:00, TVR 1). Egalul califică ambele echipe în semifinale. Avem și varianta unei înfrângeri la două goluri.

Citește și: Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Post-ul VIDEO | Gică Hagi le-a transmis un mesaj impresionant tricolorilor U21 înaintea meciului decisiv cu Franța apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.