VIDEO | Fostul mare fotbalist Andrei Arșavin a plecat de la un club de noapte călare pe cal. Decizia irevocabilă a soției lui

Andrei Arșavin, acum în vârstă de 37 de ani , este unul dintre cei mai mari fotbaliști din Rusia. El a jucat, în perioada 2009 – 2013, la Arsenal Londra, unde a bifat 105 prezențe și 23 de goluri.

Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la Zenit Sankt Petersburg, iar în prima reprezentativă a Rusiei a strâns 75 de selecții și se laudă cu 17 goluri.

Arșavin s-a lăsat recent de fotbal (ultimul contract l-a avut la Kairat Alma Ata, în Kazahstan) și s-a întors acasă, unde a început să-și facă de cap.

Soția și-a închis contul de Facebook

Serile trecute, Arșavin a făcut-o lată. S-a dus la un club de noapte unde a petrecut în compania a două domnișoare, dintre care una era o stewardesă, a anunțat gsp.ro.

Arșavin n-a plecat de la club cu taxiul, cum ar fi procedat oricine, ci a comandat un cal. Numai că proprietarul calului nu și-a văzut cei 40 de euro solicitați pentru închirierea animalului. Și a chemat poliția.

Imaginile au devenit virale în Rusia. De rușine, Alisa Arșavina, soția lui, și-a închis paginile de pe rețelele de socializare.

VIDEO/ Au rămas liceenii doamnei Tamara Buciuceanu-Botez. Actrița a fost sărbătorită pentru 65 de ani de activitate pe scena de la Teatrul Metropolis

 

Post-ul VIDEO | Fostul mare fotbalist Andrei Arșavin a plecat de la un club de noapte călare pe cal. Decizia irevocabilă a soției lui apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.