VIDEO | Florin Segărceanu le-a răspuns celor care l-au criticat pentru alegerile făcute în semifinala cu Franța: ”Nu îmi reproşez nicio decizie”


Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, a fost criticat de o parte a fanilor și de unii specialiști pentru alegerile care au bulversat, în cele din urmă, perechea de dublu, în meciul decisiv, al semifinalei cu Franţa (2-3).

”Nu îmi reproşez nicio decizie. Pot să spun că sunt foarte mulţumit şi dacă ar veni cineva să mă întrebe dacă încă o dată aş merge pe aceeaşi formulă, aş face-o la fel”, a precizat Segărceanu.

Căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup a explicat că varianta de dublu cu Simona Halep şi Monica Niculescu a fost discutată sâmbătă seara după primele partide de simplu:

”Aveam acest plan făcut cu o seara înainte, am discutat aceste aspecte şi în primul rând după accidentarea nefericită a Irinei, am întrebat dacă totul este ok cu ea şi ea a transmis că doreşte să joace. Că este obosită puţin, dar că va da totul şi îşi doreşte să joace. Şi s-a şi văzut, a jucat foarte bine, a dat totul, Un meci care se pierde la câteva puncte, nu ai ce să spui. În mod normal, prima noastră opţiune la dublu era Begu şi Niculescu, iar a doua opţiune Halep cu Niculescu”.

Simona Halep a jucat la dublu epuizată după meciul solicitant cu Garcia, dar și cu cu dureri la șold.

”M-am lovit la şold destul de tare, nu îmi aduc aminte cum am căzut, dar am văzut o poză şi exact unde am durerea am căzut. Căpitanul decide, nu am avut ocazia să vorbesc cu el, sunt aici şi vedem ce decide el. Dar am durere la şold. A început să mă doară din setul doi, de la 3-0, dar am continuat să joc fără să mă gândesc. Am ştiut că după meci, o să mă doară şi mai tare, după ce se răceşte corpul. O să văd ce o să se întâmple, dar sper să câştige Irina, să nu mai fie nevoie”.

De partea cealaltă, căpitanul nejucător al echipei Franței de Fed Cup, Benneteau a fost mult mai inspirat când a decis ca Pauline Parmentier…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.