VIDEO | Cum i-a transmis o mamă „microbul” fotbalului fiului ei orb și autist


Silvia Grecco este mama unui puști brazilian, Nickollas, orb și autist, dar mare pasionat de fotbal. Silvia și Nickollas sunt nelipsiți de la meciurile formației Palmeiras Sao Paolo. Ea îi comentează fiului tot ce se întâmplă pe teren.

Silvia și fiul ei în vârstă de 12 ani au devenit foarte cunoscuți în toată Brazilia, după ce mama a fost surprinsă de camerele de luat vederi comentându-i fiului fazele meciurilor la care asistau din tribune, a notat dailymail.co.uk.

Silvia Grecco, în vârstă de 56 de ani, a fost surprinsă descriindu-i fază cu fază, toate mișcările jucătorilor pe teren. Ambii sunt nelipsiți de la meciurile favoriților și sunt îmbrăcați în tricourile celor de la Palmeiras.

„Îi descriu toate detaliile. Acest jucător are tricou cu mâneci scurte, culoarea ghetelor pe care le poartă, culoarea părului, tot”, a explicat Silvia Grecco, în timpul unui meci recent cu Botafogo.

„Comentariul meu nu e profesional. E vorba mai mult despre un comentariu din trăirile mele. Tot ce văd și ce simt, îi spun și lui. Chiar și când simt nevoia să înjur arbitrii” , a mai povestit Silvia.

Neymar l-a convins să țină cu Palmeiras
Cei doi au fost invitații mai multor programe TV din Brazilia, iar la un moment dat au fost invitați la un antrenament al favoriților. 

Silvia Grecco a dezvăluit că este o susținătoare înfocată a celor de la Palmeiras și că i-a transmis și fiului ei pasiunea pentru această echipă și cu ajutorul marelui Neymar.

Cei doi au avut șansa să-l întâlnească pe marele star la un eveniment la Sao Paolo. „Neymar l-a prins după umeri, i-a trecut mâna prin păr. A fost un moment uluitor. L-am întrebat ce echipă iubea când era mic și a răspuns că era fanul celor de la Palmeiras.

I-am spus fiului meu: «Vezi, Nickollas! Mama ta, jucătorul tău favorit… Cred că echipa ta favorită ar trebui să fie Palmeiras»”, a mai dezvăluit Silvia Grecco.

În România, Gloria…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.