VIDEO | Cum au inventat olandezii fotbalul cu două baloane! Imagini halucinante de la derby-ul Feyenoord – PSV Eindhoven 2-1

Scandal uriaș în Eredivisie, la unul dintre ”șocurile” campionatului olandez, derby-ul Feyenoord – PSV Eindhoven. Meciul s-a disputat duminică, 2 decembrie, în runda a 14-a.

PSV avea cel mai bun start din istorie, 13 victorii din 13 meciuri, însă seria i-a fost stopată pe De Kuip. Jorgensen (28) și Larsson (33) au făcut 2-0. Bergwijn a readus echipa din Eindhoven în joc (72).

Cu Feyenoord a fost și gazonul, dar și lumea din tribune, câtă frunză, câtă iarbă!

Un atac promițător al ”electroniștilor”, minutul 74, a fost oprit de un fan al lui Feyenoord! Aceasta a aruncat din tribună o a doua minge pe teren, motiv pentru care arbitrul a trebuit să întrerupă jocul.

Și să-l reia cu minge de arbitru, în sudalmele oaspeților!

Elevii lui Mark van Bommel au suferit primul eșec din campionat, care a venit după o serie nesfârșită de dezastre: eliminare din Liga Campionilor, din Cupa Olandei, plus eșecul din Supercupă!

PSV a mers până acolo încât a cerut rejucarea partidei, însă liga olandeză nu ”s-a clintit”.

VIDEO | Gafă uriașă a portarului lui Preston North End, Declan Rudd. Karius, mă vezi?

Post-ul VIDEO | Cum au inventat olandezii fotbalul cu două baloane! Imagini halucinante de la derby-ul Feyenoord – PSV Eindhoven 2-1 apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.