VIDEO | Ce a făcut Simona Halep în prima zi de vacanță. A surprins pe toată lumea


Simona Halep, 27 de ani, s-a retras din turneul de la Stuttgart, acuzând o ușoară accidentare la șold, dar nu poate sta fără tenis. Deși a spus că vine acasă să se relaxeze o săptămână și să se joace cu nepoțica, numărul 2 WTA a surprins pe toată lumea.

Simona Halep a postat azi un scurt video de la antrenament, în timp ce exersa reverul pe terenul de zgură, însoțit de mesajul ”Hei @stanwawrinka – ce crezi tu? Pot să o fac asta ca tine?”.  

Hey ⁦@stanwawrinka⁩ – what do ya think? Can I make it like yours? 😜 pic.twitter.com/rs6rHEf1wW
— Simona Halep (@Simona_Halep) April 25, 2019

Simona Halep încearcă să-și revină mental după ratarea calificării în finala FedCup, pentru a se prezenta cu forțe prospete la turneele de la Madrid (3-14 mai) și de la Roma (13-19 mai) , ultimele teste dinaintea participării la Roland Garros (26 mai – 9 iunie), cel de-al treilea Mare Șlem al anului.

Antrenorul Daniel Dobre a dezvăluit într-un interviu acordat siteului treizecizero.ro ce așteaptă Simona de la colaboratorii ei:

”Cred că Simona este persoana care are nevoie în primul rând de onestitate. De sinceritate. Adică Simona e greu de păcălit. Și are nevoie de sfaturi, dar nu orice fel de sfaturi, ci sfaturi aplicabile, pe care ea le poate cuantifica. Ea știe foarte clar, atunci când vorbești cu ea, dacă sfatul ăla e bun sau nu. Are o capacitate foarte mare de a prelua lucrurile bune și de a le putea aplica. În momentul în care îi spui anumite lucruri pe care ea nu le poate aplica sau care nu o ajută să devină mai bună, nu îi câștigi încrederea.

Trebuie să poată știi că, indiferent de situație, ești acolo pentru ea. Nu e mare filosofie. Nu poți să fii cu gândul în altă parte când ea se pregătește de meci și are nevoie de tine. Nu merge, ea reacționează foarte dur la astfel de chestii. Le simte. Are instinct, e foarte greu să o păcălești”.

La…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.