VIDEO / A fost descoperit ”Ionuț Popa al Spaniei”. Jucătorii din echipă i-au ”sufocat” sprintul spre ”călăul” meciului

L-am descoperit pe ”Ionuț Popa al Spaniei”. Antrenorul de la Arandina, Javier Alvarez de los Mozos, a sprintat pe teren pentru a bate arbitrul partidei cu Real Avila (1-1), fiind oprit cu greu de jucătorii săi din drumul spre victoria prin KO!

Pe 1 decembrie, Arandina a jucat cu Real Avila, în runda a 15-a din Tercera Division, Grupa 8. Un joc important pentru gazde, liderul ierarhiei înaintea disputei, cu 33 de puncte, dar golaveraj superior celor de la  Gimnastica Segoviana. Oaspeții – doar pe locul 7,27 de puncte.

Nemulțumit de scorul de pe tabelă, 1-1, antrenorul gazdelor, Javier Alvarez de los Mozos, 42 de ani, a sprintat spre arbitru, considerat principalul vinovat de rezultat. E drept, totul ca urmare a unor decizii dubioase.

Jucătorii au reușit să-l oprească la timp pe tehnicianul nervos. Dar l-au potolit cu mari eforturi. Una peste alta, ”cavalerul” i-a arătat cartonașul roșu.

Inconcebible lo ocurrido hoy en el encuentro entre la @ArandinaCF y el @RealAvilaCF . Sois el ejemplo de muchos niñ@s de vuestra zona !!!! pic.twitter.com/bu4kZCy3bB

— Ŧút๒๏l ๒ครє (@futbolpallafria) December 1, 2018

Imaginile amintesc de Ionuț Popa. Tehnicianul a făcut un sprint similar la finalul meciului celor de la UTA cu Petrolul, 2-2 la Ploiești. Ce-i drept, n-avea treabă cu fluierașul, ci cu un elev de-ai săi pe care intenționa să-l altoiască.

Antrenorul Ionuț Popa a sărit să bată un fotbalist, după Petrolul – UTA 2-2

Post-ul VIDEO / A fost descoperit ”Ionuț Popa al Spaniei”. Jucătorii din echipă i-au ”sufocat” sprintul spre ”călăul” meciului apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.