Vicecampionul mondial Ovidiu Ionescu a jucat tenis de masă cu telefonul


Număr de magie în parc pus la cale de sportivul buzoian Ovidiu Ionescu.

Omul care ne-a adus titlul de vicecampioni mondiali în proba de dublu la tenis de masă, în luna aprilie, Ovidiu Ionescu, a reuşit un număr de “magie” care l-ar face invidios şi pe celebrul David Blaine.

Sportivul din Buzău a coborât zilele acestea printre fanii săi, într-un parc din Capitală, acolo unde a jucat tenis de masă cu adolescenţii şi cu un senior experimentat. Ionescu şi-a surprins însă adversarii cu paleta neobişnuită folosită: în locul “instrumentului de lucru” clasic, buzoianul a jucat cu un telefon mobil!

După câteva partide încinse, în care şi-a arătat toată măiestria ce l-a urcat pe a doua treaptă a podiumului mondial la Budapesta, în aprilie, campionul nostru s-a declarat încântat de experienţă. 

“Cred că nu mai jucasem în parc din clasa a VIII-a, aşa că a fost inedit! Este extraordinar că am putut face asta în mijlocul Bucureştiului, într-un loc atât de relaxant. E o plăcere să îmi aduc aminte de anii copilăriei, când ieşeam şi eu cu prietenii în parc, să jucăm puţin tenis de masă. Mă bucur că am avut ocazia să joc cu nişte tineri de perspectivă, şi sper că au savurat alături de mine aceste clipe”, a spus Ovidiu.

Vrea o medalie “made in Tokyo”!

Aflat în pregătire pentru Jocurile Europene de la Minsk, din iunie, care îi pot aduce biletele la Olimpiadă, sportivul a glumit pe seama telefonului “made in China” cu care a jucat contra puştilor:

“Chinezii sunt buni la aproape orice, de la tehnologie, la sport! De multe ori am jucat meciuri, împotriva unor prieteni, cu telefonul, cu parchetul, cu o tigaie. Este distractiv să încerci ceva nou. Pentru aceşti tineri a fost o provocare, au avut impresia că vor câştiga, însă iată că au avut o surpriză. Este interesant să mai schimbi uneori paleta cu alt instrument.”

Până la confruntarea cu asiaticii…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.