Valentina Vignali, cea mai sexy baschetbalistă din lume, face furori pe site-urile de socializare | FOTO

Italianca Valentina Vignali a fost declarată de presa de profil cea mai sexy baschetbalistă din lume! Pentru că în plan sportiv se poate lăuda doar cu o medalie de vicecampioană de juniori U19 a Italiei, baschetbalista de 26 de ani a devenit celebră datorită frumuseţii sale.

Jucătoarea de 1.83 m, 65 kg și 90-62-95 a evoluat de-a lungul carierei la Rimini, Cervia, Forli, Pomezia, Eurobasket Roma. Sora 2000, Azzurra Basket, Nico Basket Massa e Cozzile, ASD Murgia, Idea Sport Pallacanestro Milano, iar acum s-a oprit la Arena Basket Roma, în Serie B.

Finalistă la Miss Muretto Italia 2006 și la Miss Italia 2010, Valentina e, în același timp, o prezenţă obişnuită pe podiumurile de prezentare şi în diferite show-uri de televiziune. Aceste angajamente n-au împiedicat-o să-şi continue cariera în baschet.

Având în vedere ”calitățile” ei, nu este deloc surprinzător faptul că are peste 2.000.000 de ”followers” pe Instagram!

Cât privește baschetul, în 2012 a jucat în Final Four-ul Cupei Italiei și a fost selectată în All Star Game. În 2017 a promovat cu Murgia în Serie B.

 

View this post on Instagram

 

So excited to explore and work in #Edinburgh 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Have you guys got any suggestions of what I should check out? I am staying at the @oldtownchambers and loving their penthouse apartment! @lateralcityapartments

A post shared by Viola Valentina Vignali (@valentinavignali) on Dec 3, 2018 at 11:51am PST

 

View this post on Instagram

 

Siamo 2 milioni. Faccio fatica a immaginarvi tutti insieme è un numero troppo grande! Siete sempre di più ma la cosa bella è che io sono sempre la stessa. Non so neanche cosa dire….GRAZIE 💘 #vignalovers #sempreconme

A post shared by Viola Valentina Vignali (@valentinavignali) on Dec 2, 2018 at 11:30am PST

 

View this post on Instagram

 

Married to the game 🏀🧡 @athenabasketroma @pm3_____ #athenabasket #valentinavignali

A post…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.