Unui arbitru i-au înghețat sprâncenele în timpul meciului. Fostul dinamovist Dielna a tremurat pe bancă


Meciul din prima etapă din Major Soccer League dintre Colorado Rapids și Portland Timbers s-a jucat pe 3 martie la o incredibilă temperatură.

Partida s-a desfășurat pe un teren bocnă, plin de zăpadă și pe o temperatură incredibilă. În ciuda condițiilor extreme, arbitrul de centru, Drew Fischer, a dat drumul la meci, a informat presa locală. 
Meciul a intrat în istorie
De suferit au avut și asistenții lui Drew Fischer. Brian Poeschel s-a trezit cu sprâncenele înghețate la propriu. E posibil ca și celălalt tușier, Adam Garner, să se fi confruntat cu aceeași problemă.

Ex-dinamovistul Claude Dielna a fost rezervă la oaspeți și a tremurat pe bancă la meciul care a intrat în istorie, fiindcă a fost partida jucată pe cea mai scăzută temperatură de când există MLS.

Cine s-a încumetat la meci n-a avut ce regreta, fiindcă s-a terminat cu scorul de 3-3.

Cum a murit Andrei Balica, un tânăr româno-moldovean care a plecat în lume, în căutarea unei vieți mai bune. Raportul poliției din Berlin: „O seringă cu urme de heroină, lângă cadavru”

Post-ul Unui arbitru i-au înghețat sprâncenele în timpul meciului. Fostul dinamovist Dielna a tremurat pe bancă apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.