Un student român îi face ghetele lui Mauro Icardi! Octavian Graure îi desenează și îi personalizează adidașii starului argentinian de la Inter Milano. Antonia, printre clienții săi

Un român îi face ghetele lui Icardi! Octavian Mihai Graure (22 de ani) este student în anul III la Academia de Studii Economice din București, sectia Marketing, ;i face în timpul liber artă pe adidași.

Unul dintre clienții lui Octavian este internaționalul argentinian Mauro Icardi (Inter Milano), 25 de ani, 8 selecții la națională

Octavian face „sneaker customizing” pentru atacantul și căpitanul „nerrazzurrilor”, adică îi desenează și personalizează adidașii și îi face unici.

Ultimul „custom” semnat de Octavian pentru Icardi: o lucrare pe o pereche de ghete care conține elemente-cheie legate de viața și cariera fotbalistului.

Între altele, Graure a scris stilizat pe ghete MI9 (inițialele și numărul de pe tricou) San Siro (stadionul lui Inter), a desenat steagul Argentinei și stema lui milanezilor, a pictat toată familia fotbalistului, cu soția Wanda și copiii Fran (Francesca), Benchu, Coki și Valu.

Icardi se află din 2013 la Inter, care l-a transferat de la Sampdoria pentru şase milioane de euro. Argentinianul are 190 de meciuri şi 112 goluri pentru Inter, în toate competiţiile. Chiar și așa, din cauză că i-ar fi „furat” soția unui coleg de națională, Maxi Lopez, Mauro a fost ocolit inclusiv la ultimul Mondial.

Wanda Nara a divorţat de Maxi Lopez la sfârşitul lui 2013, iar în mai 2014 s-a căsătorit cu Icardi. Cuplul are dou fețite, Francesca (trei ani) și Isabella (doi ani), însă cei doi au şi custodia celor trei copii pe care Wanda îi are din primul mariaj.

Graure este sneaker artist, lucrează și la comandă pantofi sport. Are peste 600 de proiecte are, în ultimii patru ani! Expune într-un magazin care vinde articole sportive. Face propriul brand de streetwear și se gândește să dea noi dimensiuni businessului.

„Prima încercare a fost la începutul lui 2014, am găsit niște vopsea acrilică și m-am apucat de treabă, am desenat o galaxie…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.