Un sportiv olimpic, prins cu acul în venă în timpul unei transfuzii. Imagini publicate de poliție în urma unui raid antidoping | VIDEO


Imagini incredibile surprinse de poliție în timpul unui raid antidoping. Schiorul austriac Max Hauke, participant la Olimpiada din 2014, a fost surprins exact în momentul în care își făcea o transfuzie sanguină, în camera sa.

Sportivul austriac Max Hauke a fost surprins astfel în timpul Campionatelor Mondiale de schi nordic.

Imaginile au fost date publicității de un polițist. În înregistrarea respectivă, Max Hauke, schiorul de cross-country în vârstă de 26 de ani, este prins fix când își reinjecta propriul sânge, o procedură care este interzisă explicit de regulamentul antidoping, potrivit gsp.ro.

Cinci sportivi au fost ridicați de poliție pentru apartenența lor la o rețea de dopaj chiar la Campionatele Mondiale de Schi Nordic, care se desfășoară în aceste zile la Seefeld, în Austria. Doi austrieci, un sportiv din Kazahstan și doi estonieni sunt schiorii de fond care au fost arestați miercuri.

<iframe width=”560″ height=”315″ data-src=”https://www.youtube.com/embed/W7lU7ZjC8d4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

FOTO: Hepta; captură video

Citește și: CAMERA ASCUNSĂ | Nemiloasa economie de piață. Ceramica de Bulgaria oprește roata olarilor din Horez

 

Post-ul Un sportiv olimpic, prins cu acul în venă în timpul unei transfuzii. Imagini publicate de poliție în urma unui raid antidoping | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.