Un reputat antrenor suferă de o boală cumplită. ”Jucăm fotbal pentru a-l salva”

Un reputat antrenor suferă de o boală cumplită. Pentru a-i fi salvată vedera, unul dintre cei mai buni antrenori de kickboxing, ploieșteanul Stelu Felix Stoica, 49 de ani, la CS Dacia Marţial Arts şi din circuitul de K1 Colosseum Tournament, are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale în ţară şi în străinătate, cât şi de tratament postoperatoriu.

Toate sunt extrem de costisitoare, de aceea s-a initiat o campanie umanitară pentru Stoica. La  Sala Sporturilor “Olimpia “ din Ploiești va avea loc, pe 25 ianuarie, evenimentul ”Jucăm fotbal pentru Stelu Felix Stoica-Turneu caritabil de minifotbal”.

În cadrul  campania “Uniți pentru Stelu Felix Stoica“,  vineri ,25 ianuarie, între 15.00 și -20.30 va avea loc un turneu de minifotbal ( caritabil, în scopul strângerii de fonduri pentru antrenorul de kickboxing diagnosticat cu o boală greă (slăbirea vederii, diplopie și exoftalmie, tehnicianul având nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. Doar o operație îl costă în jur de 15.000 euro .

Evenimentul va conține momente de dans, etno dance, o demonstrație de kickboxing a sportivilor de la ACS Dinamo Victoria Ploiești, meciuri de minifotbal și o expoziție de pictură pe șevalet realizată de deținutii de la Penitenciarul Ploiești .

De asemenea, vor avea loc meciuri de minifotbal între copii de la Organizația Umanitară Concordia România, juniorii echipei Petrolul Ploiești, CSM Ploiești și Școala de fotbal “Daniel Chiriță“.

Câștigătoarea turneului de minifotbal va juca cu naționala artiștilor.

Cei care vor să-l ajute pe Stelu Felix Stoica o pot face donând în următorul cont: RON – RO44RNCB0509058806880004.

Citiți și Descoperirea șocantă făcută de o femeie care a adoptat doi copii abandonați într-un spital

Post-ul Un reputat antrenor suferă de o boală cumplită. ”Jucăm fotbal pentru a-l salva” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.