Un fotbalist din Liga 1 și-a „rupt” mașina într-o groapă și s-a luat de cei de la primărie: „Sunteți niște mizerii!”


Un fotbalist din Liga 1 a avut un șoc seara trecută, când a dat cu mașina într-o groapă imensă din orașul Brăila. Dan Panait, care joacă fundaș la Concordia Chiajna.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, care este împrumutat la ilfoveni de la Academia Gheorghe Hagi, a dezvăluit celor de la debraila.ro că circula pe strada Grigore Alexandrescu îndreptându-se spre Parcul Munoment, când a dat într-o gaură imensă din asfalt.
„Anvelopa e distrusă, iar janta este avariată”
„Doar ce intrasem pe strada paralel cu linia de tramvai. Nu cunosc bine gropile pentru că nu stau prea mult în oraș, însă nu mi se pare normal să existe o asemenea groapă, care poate provoca pagube mari mașinilor, să nu mai spun de accidente.

Din câte am înțeles, groapa e de ceva timp… Roata s-a dezumflat instant, anvelopa e distrusă, iar janta este avariată… cel puțin la prima vedere”, a declarat sportivul pentru debraila.ro.

„Cetățenii sunt sancționați dacă întârzie sau nu plătesc taxele, în timp ce autoritățile lasă gropile cu lunile sau anii și nu sunt trase la răspundere”, a mai spus Panait.

„Mulțumesc Primăriei pentru un an foarte «bun», sper ca anul 2019 să fie la fel de bun, cu la fel de multe «realizări mărețe»! Știu că nu vă interesează, dar vă spun sincer și din tot sufletul că sunteți niște mizerii!”, a conchis fotbalistul de la Concordia.

Detalii uluitoare ies la iveală în cazul românului înjunghiat în Londra de Revelion. Tudor păzea intrarea la „un eveniment sexual tematic”

Post-ul Un fotbalist din Liga 1 și-a „rupt” mașina într-o groapă și s-a luat de cei de la primărie: „Sunteți niște mizerii!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.