Un fotbalist a provocat un teribil accident în care și-au pierdut viața doi tineri care abia se căsătoriseră!


Un teribil accident rutier petrecut în Mexic le-a curmat viața la doi tineri care se întorceau de la nunta lor.

Cealaltă mașină implicată în teribilul accident a fost condusă de Joao Maleck, fotbalist cumpărat de FC Sevilla, care n-a jucat însă, până acum, decât la echipa secundă a andaluzilor, a notat informador.mx.

Alejandro Castro (33 de ani) și Maria Pena (26 de ani) veneau de la nunta pe care o plănuiseră în cel mai mic detaliu de un an când a avut loc teribilul accident.

Incidentul a avut loc la o intersecția străzilor Avenida Tepeyac și Playa de Hornos, din orașul mexican Zapopan. În zonă erau limitatoare de viteză, dar martorii au spus că mașina condusă de Maleck, un Mustang, n-a încetinit.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina în care se aflau Alejandro și Maria a „zburat” 10-15 metri.

Tinerii au murit pe loc. Autoritățile l-au reținut pe Joao Maleck pentru a verifica dacă era sub inflluența alcoolului sau a drogurilor.

Maria și Alejandro au mai trăit doar câteva ore după nunta lor

Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată forțat în România, deși cererea scrisă cu mâna ei e la Spitalul Județean

Post-ul Un fotbalist a provocat un teribil accident în care și-au pierdut viața doi tineri care abia se căsătoriseră! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.