Un arbitru de fotbal din Norvegia a abuzat 470 de copii! Ce pedeapsă a luat: „E cea mai mare compensație din istoria țării!”

Un arbitru de fotbal din Norvegia, în vârstă de 27 de ani, a păcălit, a șantajat și a abuzat 470 de copii cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani.

Arbitrul, identificat doar ca „Henrik”, a făcut 470 de victime, a notat New York Times, informează gsp.ro.

Individul își căuta victimele pe rețelele de socializare, unde se prezenta drept „Henriette” și „Sandra”. El a cunoscut sute de persoane din Norvegia, Suedia și Danemarca.

El le cerea victimelor filmări indecente și apoi le transmitea că va publica imaginile pe Youtube. Astfel, el reușea să-i aducă în casa lui din Fetsund, o localitate aflată la 30 de kilometri depărtare de Oslo.

Arbitrul a fost prins și a primit o pedeapsă de 16 ani de închisoare. În plus, el va trebui să achite daune uriașe: 2,6 milioane de euro!

„Cea mai mare compensație din istoria Norvegiei”, cum a confirmat Christian Lundin, avocatul victimelor.

Patru clanuri din Craiova trec peste granița SUA mii de români, iar americanii au prins 4.190 doar în ultimii cinci ani! DIICOT și FBI au documentat cazuri în care oamenii sunt puși la cerșit, furat și prostituție ca să achite datoria către traficanți

Post-ul Un arbitru de fotbal din Norvegia a abuzat 470 de copii! Ce pedeapsă a luat: „E cea mai mare compensație din istoria țării!” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.