Un arbitru a murit în timpul unui meci din Bolivia!


Un arbitru a murit pe 19 mai, în timp ce conducea meciul din prima ligă boliviană Always Ready – Oriente Petrolero, scor 5-0. Víctor Hugo Hurtado era numele arbitrului desemnat să conducă meciul care s-a disputat la o înălțime de 4.000 de metri. 

La cinci minute după începutul reprizei a doua, arbitrul Victor Hugo Hurtado, în vârstă de 32 de ani, s-a prăbușit la pământ. El a fost transportat de urgență la spital, dar n-a supraviețuit, a notat ole.com.ar. 

Doctorii celor două echipe au încercat să-i acorde primul ajutor, iar Julio Cesar Perez, jucător de la Oriente Petrolero, a vrut să urce în ambulanță și să-l însoțească la spital, dar a trebuit să rămână pe teren, fiindcă meciul a continuat. 
Moment de reculegere la pauza derby-ului
Partida a continuat cu Julio Fernando Gutiérrez, al patrulea oficial, la centru. Hurtado era cardiac și epileptic.

La aceeași oră se juca și derby-ul Boliviei între formațiile Bolivar și The Strongest. Auzind de drama colegului său, arbitrul derby-lui, Ivo Mendez, a întârziat startul reprizei secunde cu cinci minute, pentru a afla ce se întâmplă cu colegul său. Când a auzit că acesta a murit, Mendez n-a fluierat startul reprizei secunde înainte ca jucătorii să țină un moment de reculegere.

Se știe, în Bolivia, datorită înălțimii, mulți jucători reclamă probleme de respirație. 

Ucisă într-un dosar de omor, înviată din vorbe de procuror! Se redeschide misteriosul caz al Adinei Motaș, o adolescentă de 16 ani, dispărută fără urmă acum șase ani

Post-ul Un arbitru a murit în timpul unui meci din Bolivia! apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.