Un antrenor a murit pe teren, de față cu juniorii pe care-i pregătea! A lansat un fost jucător al Stelei

Antrenorul Nicolae Matei a murit pe teren, aseară, la vârsta de 67 de ani. Acesta pregătea o grupă de micuți fotbaliști de la CSȘ Caracal când a căzut și a decedat de față cu micuții.

Potrivit apropiaților omului de fotbal, acestuia i s-a făcut rău chiar pe terenul de fotbal, în timpul unui antrenament. Antrenorul de copii și juniori a fost transportat la spitalul din Caracal, însă medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul, a informat gazetanoua.ro.

Profesorul Nicolae Matei

Avea un picior amputat

Nicolae Matei se confrunta cu probleme medicale în ultimul timp. În urmă cu câțiva ani, acestuia i-a fost amputat un picior. Chiar și așa, continua să antreneze grupe de fotbal la CSȘ Caracal. 

Nicolae Matei a fost cel care i-a descoperit pe Cornel Frăsineanu, fost jucător la Universitatea Craiova și la Rapid, dar și pe Marian Pleașcă, fost internațional, care a trecut pe la Pandurii și Steaua.
AJF Olt a anunțat momente de reculegere în memoria acestuia la toate meciurile ce se vor desfășura în acest weekend în județul Olt. 

VIDEO ȘOCANT – SECRETELE „COLECTIV”: Minciunile care au dus la viermi pe rănile pacienților din România. „În niciun raport medical al arșilor transferați în străinătate nu au fost consemnate analizele legate de bacteriile nosocomiale depistate!”

Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei

Antena discută cu ANAF să răscumpere turnul confiscat după condamnarea lui Voiculescu!

Post-ul Un antrenor a murit pe teren, de față cu juniorii pe care-i pregătea! A lansat un fost jucător al Stelei apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.