Tricolorii se mută azi la Bologna. Relaxare după calificare | GALERIE FOTO


Programul tricolorilor U21 pentru astăzi și mâine înaintea semifinalei cu Germania de la Bologna (orele Italiei, pentru orele României se adaugă o oră) este următorul:

în acestă după-amiază, o parte din lot a avut program de refacere la Grand Hotel Forli, iar ceilalți jucători s-au antrenată pe stadionul din Meldolala ora 16:30, România părăsește cantonamentul de la Forli și se va îndrepta spre Bologna, urmând să fie cazată pentru zilele următoare la Hotel Novotel Fieramâine, 26 iunie, de la 18:30 se va desfășura conferința de presă dinaintea semifinalei Campionatului European, iar de la 19:15 are loc ultima ședință de pregătire pentru confruntarea cu Germania (ambele evenimente pe Stadionul Dall’Ara din Bologna).

Selecţionata României s-a calificat în premieră în semifinalele unui Campionat European de fotbal Under-21, dar a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Franţei, 0-0, luni seara, în Grupa C a turneului din Italia şi San Marino, pe Stadionul ”Dino Manuzzi” din Cesena.

România a reuşit să câştige Grupa C, după 4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia şi 0-0 cu Franţa, echipă care a intrat şi ea în careul de aşi din postura de cea mai bună echipă de pe locul secund.

În semifinale, România va întâlni Germania, campioana en titre, joi, la Bologna (19:00).

România nu a mai participat la Jocurile Olimpice din 1964, când selecţionata noastră ajunge în sferturile de finală. Aceasta va fi a patra participare a României în turneul olimpic de fotbal, după ediţiile din 1924, 1952, 1964.

Citește și: Povestea spusă „fără teamă sau favoruri” a familiei de români cu care The New York Times a lovit în Trump. Tatăl lui “Baby Constantin” are două condamnări în Franța și este cercetat pentru violență într-un dosar penal la Râmnicu-Vâlcea. Mama a spus că a fost sterilizată…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.