Tricolorii încep cea mai importantă campanie de calificare. Cosmin Contra: ”Ne dorim foarte mult să jucăm în faţa propriilor suporteri la EURO 2020”


Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, vineri, că el şi jucătorii primei reprezentative îşi doresc foarte mult să obţină calificarea şi să joace la Bucureşti, în faţa propriilor suporteri, la Campionatul European din 2020.

„Am pus mâna pe trofeu pentru că mi-a zis Cristian Karambeu că o să-mi poarte noroc. Când mă uit la acest trofeu mă gândesc să fim prezenţi la Campionatul European. Acesta este gândul meu şi al jucătorilor, de a participa la acest turneu final. Indiferent că era sau nu tragerea la sorţi la Bucureşti presiunea este mare. Pentru că ne dorim foarte mult să ne calificăm la acest Campionat European şi să jucăm în faţa propriilor suporteri. Eu sunt încrezător şi indiferent de problemele pe care le avem la nivelul lotului eu cred că suntem capabili să ne luptăm pentru această calificare”, a spus selecţionerul, citat de Agerpres.

El a adăugat că România este pregătită de organizarea EURO 2020. „Sunt sigur că autorităţile vor face tot pentru a avea condiţii extraordinare şi pentru a fi la înălţime. Eu cred că stadioanele vor fi gata, nu ştiu de ce trebuie să punem totdeauna partea negativă în faţă şi să nu avem încredere că suntem în stare să ajungem la termenii stabiliţi de UEFA şi să fim pregătiţi pentru acest mare eveniment, pentru că va fi o sărbătoare mare. De ce să nu fie pregătită România? Eu cred că în afară de o legătură dintre aeroportul Otopeni şi Bucureşti din alte puncte de vedere suntem destul de pregătiți. Avem hoteluri extraordinare, avem restaurante extraordinare, avem locuri de vizitat”, a afirmat Contra, conform aceleași surse.
”Șanse minime ca România să câștige trofeul”
Întrebat ce şanse are România să câştige trofeul Campionatului European prezent în aceste zile la Bucureşti, Cosmin Contra a răspuns: „Realistic sunt şanse minime, dar întotdeauna e bine să visezi la…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.