Transferuri Gaz Metan Mediaș pentru sezonul 2019-2020. Au sosit Sergiu Buș și Sanoh


Antrenor: Edward Iordănescu (confirmat)Veniri: Sergiu Buș (Levski Sofia), Moussa Sanoh (Poli Iași), Sergiu Popovici (Hermannstadt).Plecări: Mario Rondon și Luis Aurelio (ambii CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB, din iarnă), Daniel Sikorski, Aymen Tahar, Cristian Gavra și Bernard Onanga Itoua (contracte reziliate).

Atacantul Sergiu Buş a semnat joi un contract cu Gaz Metan Mediaş,
echipa pregătită de Edi Iordănescu, ce a încheiat pe primul loc al
play-out-ului Ligii 1 Betano, anunță MEDIAFAX.

Iordănescu junior l-a dorit sub comanda sa pe Buş, jucător ce a parafat acordul cu medieşenii din psotura de liber de contract, ultima dată fiind la Levski Sofia, acolo unde a marcat patru goluri şi a evoluat în 21 de partide. Atacantul ajunsee la bulgari vara trecută, dar nu i-a mai fost prelungită înţelegerea ce a expirat acum.

20 jucători au fost prezenți la reunirea lotului Gazului, pe 12 iunie.

Alb-negri s-au despărțit de Daniel Sikorski, Aymen Tahar, Cristian Gavra și Bernard Onanga Itoua, cărora le-au fost rezilitate contractele, iar singura noutate de până acum este fundașul Sergiu Popovici care va semna contractul și va fi prezentat în cursul zilei de marți.

De asemenea au lipsit motivat Jasmin Trtovac, Akaki Kbubutia și Valentin Crețu.

Alb-negri se vor pregăti săptămâna aceasta la Mediaș, iar apoi vor pleca în cantonament în Serbia, la Zlatibor.

Post-ul Transferuri Gaz Metan Mediaș pentru sezonul 2019-2020. Au sosit Sergiu Buș și Sanoh apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.