Tragerea la sorți a sferturilor din Liga Campionilor. Echipele calificate. Se face și împerecherea pentru semifinale


Tragerea la sorți pentru sferturile și semifinalele din Liga Campionilor va avea loc, vineri, 15 martie, la Nyon (Elveția), începând cu ora 13.00.

Pentru aceste trageri la sorți nu vor exista capi de serie și nu va mai fi nici o restricție privitoare la posibile partide între echipe din aceeași țară.

După tragerea la sorți a sferturilor de finală va avea loc și cea din semifinale, astfel că cele opt formații își pot afla traseul până în ultimul act al competiției care va avea loc la Madrid.
Tragerea la sorți a sferturilor din Liga Campionilor. Ajax, marea surpriză
Echipele calificate în această fază a competiției sunt: Ajax Amsterdam (1-2 și 4-1 cu Real Madrid), FC Barcelona (0-0 și 5-1 cu Lyon), Manchester United (0-2 și 3-1 cu PSG), Juventus Torino (0-2 și 3-0 cu Atletico Madrid), Manchester City (3-2 și 7-0 cu Schalke 04) și FC Porto (1-2 și 3-1 cu AS Roma).

Sferturile de finală din Liga Campionilor vor avea loc pe 9 și 10 aprilie, turul, respectiv 16 și 17 aprilie, returul. 

Incredibil: Ilona Georgiana Ghioroaie ocupă locul 2 în clasamentul ITF. Schimbările controversate din tenisul mondial au propulsat o româncă necunoscută

Post-ul Tragerea la sorți a sferturilor din Liga Campionilor. Echipele calificate. Se face și împerecherea pentru semifinale apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.