Tragedia pe care antrenorul Ioan Andone nu are cum să o uite vreodată. „Pancreatită a avut. A murit la o lună după ce m-am întors”

Fostul mare fotbalist și actul antrenor Ioan Andone a trăit una dintre cele mai mari drame atunci când mama sa a încetat din viață.

 

Ioan Andone și-a pierdut mama pe vremea când avea doar 24 de ani. Aceasta a făcut pancreatită și a încetat din viață la o lună după ce fiul său s-a întors acasă de la Campionatul European din Franța.

Mărturisirea dureroasă a fost făcută de Ioan Andone în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Tata venea la toate meciurile, mai dădea câte un sfat. Mama venea foarte rar la teren. Ţin minte tot timpul că mă aştepta duminica cu gogoşi, cu ce se făcea atunci. Banii erau foarte puţini. Din păcate, pe mama am pierdut-o de foarte de tânără, aveam 24 de ani.

S-a îmbolnăvit în timpul Campionatului European din Franţa, eu eram acolo. Pancreatită a avut, s-a operat, dar a murit la o lună după ce m-am întors. Din păcate, am pierdut-o. E tragic”, a declarat Ioan Andone, potrivit spynews.ro.

Citește și: EXCLUSIV / Handbalista Eliza Buceschi, eroina României în primul meci de la Europene, n-are iubit. Declarație de dragoste de Ziua Națională

 

Post-ul Tragedia pe care antrenorul Ioan Andone nu are cum să o uite vreodată. „Pancreatită a avut. A murit la o lună după ce m-am întors” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.