Tot ce te interesează în legătură cu terminalele din seria A de la Samsung

În seria A de la Samsung, anul acesta, primele modele Samsung Galaxy A51 și Samsung Galaxy A71 își fac deja apariția și de aceea a venit timpul să trecem în revistă tot ce a avut de oferit 2019 și să trecem mai departe la noul capitol.

Celebra companie coreeană de telefoane mobile a creat gama A cu scopul de a oferi utilizatorilor săi o selecție de dispozitive mid-range atât din punct de vedere al performanțelor cât și al prețului.

Însă anul trecut a fost într-o oarecare măsură diferit față de ceea ce am văzut până acum deoarece în această gamă au apărut terminale precum Samsung Galaxy A10 și Samsung Galaxy A20e, orientate mai mult spre utilizatorii în căutare de terminale entry level. Dar punem această strategie în seamna competiției dintre Samsung și companii precum Huawei sau Xiaomi care au câștigat rapid bătălii în universul telefoanelor mobile lansând terminale cu un potențial extraordinar, dar un preț de vânzare foarte mic.

Revenind la seria A de la Samsung, în acest articol ne îndreptăm atenția către cinci din cele mai reprezentative terminale ale generației 2019, punctând în cazul fiecăruia punctele forte pentru care își merită investiția.

Samsung Galaxy A10 – probabil noul tău telefon de firmă

La lansare, Samsung Galaxy A10 a fost mult mai ieftin decât cel mai convenabil telefon al seriei din generația 2018 și a costat mai puțin chiar decât Samsung Galaxy J4, un terminal special creat pentru cei în căutarea unui dispozitiv entry level bun. De aceea, la cei doar 150 de euro ai săi, Samsung Galaxy A10 a fost anul trecut una din primele alegeri ale patronilor care au investit în dispozitive de comunicare pentru angajații lor. Cu o cameră principală de 13 MP, 2 GB RAM și posibilitatea de a fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy A10 profesionale, de la Itelmobile, acest aparat este mai mult decât satisfăcător în calitate de al doilea, sau al treilea telefon.

Samsung Galaxy A20e – un dispozitiv ușor și ergonomic

Motivul pentru care Samsung a adăugat și un e la numele acestui terminal de buget este faptul că varianta sa standard este comercializată doar în Rusia și trebuia făcută o diferență pentru terminalul destinat pieței europene. Samsung Galaxy A20e este un smartphone cu sistem de operare Android Pie și un procesor octa-core cu 3GB memorie RAM. La lansare, în luna aprilie a anului trecut, el a s-a făcut remarcat pe piață cu un preț de doar 180 euro și încă din primele săptămâni, utilizatorii din România l-au primit bucuroși, personalizându-l de cele mai multe ori cu seturi de huse Samsung Galaxy A20e de cea mai bună calitate.

Samsung Galaxy A40 – terminalul cu care faci trecerea de la entry-level la mid range

Din generația 2019 a seriei A, Samsung Galaxy A40 este ultimul terminal care mai poate fi considerat entry-level atât din punct de vedere al performanțelor cât și al prețului. El costa inițial 250 euro și entuziaștii rețelelor sociale l-au primit cu brațele deschise pentru cei 25 de MP ai camerei sale selfie, dar și pentru posibilitatea de a fi personalizat cu huse Samsung Galaxy A40 care să-i ofere un aer unic.

Samsung Galaxy A50 – cel mai convenabil telefon cu scanner de amprente în display

Dintre toate terminalele generației 2019 din seria A de la Samsung, Samsung Galaxy A50 este primul aparat cu un senzor de amprente încorporat în display și nu pe spatele telefonului. În plus, el este o alegere bună nu doar din punct de vedere al securității, ci și ca autonomie deoarece este dotat cu o baterie generoasă de 4000 mAh. La fel ca toate celelalte terminale prezentate în acest articol și Samsung Galaxy A50 poate fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy A50 de la Itelmobile.

Samsung Galaxy A70 – un telefon cu aspect premium

Primul lucru care îți atrage atenția când vine vorba de telefonul Samsung Galaxy A70 este display-ul. Acesta are un ecran uriaș de 6.7 inch, cu rezoluție Full HD + care oferă o imagine clară atât pentru fotografii cât și pentru videoclipuri. De asemenea, pentru un telefon din gama mid-range, el îți dă senzația unui terminal premium, datorită design-ului său deosebit, dar și posibilității de personalizare cu ajutorul unui set de huse Samsung Galaxy A70.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.