Tolea Ciumac și-a rupt tendonul lui Ahile la antrenamente! Luptătorul și-a compromis cariera și nu se mai bate cu Freddy Kemayo


Din sala de antrenament, Tolea Ciumac a ajuns direct pe masa de operație! Cariera lui de luptător a fost îngropată de o accidentare.

Reticent să-și încheie cariera în ring, în ciuda vârstei de 45 de ani, Tolea Ciumac a fost “pensionat” forțat de o accidentare petrecută la antrenamente.Cunoscutul luptător și-a rupt tendonul lui Ahile și a ajuns din sala de antrenamente direct pe masa de operație, medicii operându-l de urgență.

Tolea Ciumac și-a rupt tendonul lui Ahile la antrenamente! Luptătorul și-a compromis cariera și nu se mai bate cu Freddy Kemayo
Tolea va rămâne imobilizat o lună și jumătate cu piciorul drept încorsetat într-o gheată ghipsată, iar timp de două săptămâni, nu va avea voie să calce pe piciorul afectat. După înlăturarea ghipsului, vor urma luni bune de recuperare și de mers în cârje.

Pentru un luptător de vârsta lui, o astfel de operație exclude reluarea vieții sportive la nivel de performanță. Prin urmare, disputa anunțată pentru 16 iunie, cu multiplul campion de kickboxing Freddy Kemayo, iese din discuție, organizatorii galei Fight Zone 5 căutându-i un nou adversar francezului.

CITESTE SI:Închis în 2012, patinoarul Mihai Flamaropol din București are cel mai lent ritm de construcție: 35% în 7 ani! Primăria a vrut să rezilieze contactul!

Post-ul Tolea Ciumac și-a rupt tendonul lui Ahile la antrenamente! Luptătorul și-a compromis cariera și nu se mai bate cu Freddy Kemayo apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.