Tipuri de jocuri de cazino. Care se bazează pe îndemânare și care pe noroc?

Nu totul este o chestiune de noroc în lumea jocurilor de cazino. Majoritatea cazinourilor online din România și din întreaga lume au jocuri care se bazează în principal pe abilitățile celuilalt, în timp ce la altele câștigul depind aproape exclusiv de noroc.

Știind acest lucru, putem împărți jocurile de cazino în 3 tipuri în funcție de procentul de îndemânare și noroc necesare pentru a câștiga. Acestea sunt:

-Jocuri de îndemânare

-Jocuri de îndemânare și bazate pe noroc

-Jocuri bazate pe noroc

În acest articol vă vom explica care sunt cele mai simple și mai dificile jocuri de cazino pe care le puteți juca și în care norocul sau îndemânarea au un cuvânt de spus atunci când vine vorba de câștig.

Cele mai ușoare jocuri de câștigat sunt cele în care factorul noroc este cel mai mare, cum este cazul jocului loto Polonia 6/49, iar cele mai dificile sunt cele în care trebuie să intervină îndemânarea și cunoașterea mai profundă a jocului.

Asta nu înseamnă că este mai bine să jucați unele jocuri în defavoarea altora, dar este important să știți diferența dintre fiecare tip de joc. La urma urmei, obiectivul jocurilor și pariurilor nu este doar să câștigați, ci să vă și distrați în timp ce jucați.

Jocuri de îndemânare

Numim „jocuri de îndemânare” acele jocuri în care norocul sau șansa joacă un rol minor.

În cazul acestui tip de jocuri, cunoștințele, practica și îndemânarea vor determina câștigul sau eșecul, indiferent dacă pariați pe bani sau nu.

În această zonă există un singur joc: poker, un joc de cazino prin excelență. Cel mai dificil dintre toate, deoarece intră în joc mulți factori: matematica, psihologia, răbdarea.

Este adevărat că intră în joc și factorul noroc care se află în cărțile care vă revin, dar a avea sau nu o mână bună este departe de a fi un lucru decisiv în câștigarea partidei de poker. Acesta este motivul pentru care este considerat în special un joc de îndemânare.

Jocuri de îndemânare și  bazate pe noroc

Un alt tip de jocuri de cazino este cel în care norocul și îndemânarea joacă un rol aproape la fel de important.

Am putea spune că, în majoritatea lor, 50% din șansele dvs. de câștig depinde de strategia dvs., iar celălaltă 50% depinde de noroc.

Acest lucru înseamnă că acestea nu sunt jocuri la fel de dificile precum pokerul și nici la fel de ușoare ca cele care depind doar de noroc, unde nu sunt necesare cunoștințe sau pricepere.

Pentru a câștiga acest tip de jocuri de noroc, cel mai bine este să vă bazați pe matematică și statistici pentru a crește șansele de câștig și pentru a minimiza avantajul pe care cazinourile îl au asupra voastră optimizând pariurile, matematic vorbind.

În cele din urmă, în  cazul acestui tip de jocuri de cazino, jocul prevalează asupra jucătorului, dar este încă posibil să vă îmbunătățiți șansele și să minimizați avantajul casei, respectând sistemele sau strategiile de pariere optimizate matematic pentru fiecare dintre jocuri.

Ce fel de jocuri au o componentă de noroc și îndemânare? Iată care sunt principalele jocuri:

– ruletă

-pariuri sportive

– blackjack

– baccarat

– craps

Jocuri bazate pe noroc

În cazul jocurilor bazate de noroc, îndemânare este minimă, dacă nu este nulă. În cazul lor, norocul este cel care stabilește dacă sunteți sau nu câștigători. În cazul acestor jocuri, distracția este factorul principal și sunt ideale atunci când nu vreți prea mult, iar scopul este practic ludic.

Motivul pentru care sunt doar niște jocuri bazate pe noroc, cunoscute și sub denumirea de jocuri cu cote fixe, este că indiferent de ceea ce face jucătorul, de modul cum va juca nu va influența rezultatul. Singurul lucru pe care îl puteți gestiona sau controla este strategia de gestionare a banilor atunci când jucați astfel de jocuri.

Jocurile acestea au o metodologie simplă și cunoscută de toți, ele sunt în principal următoarele:

– Sloturi

-Bingo

-Keno

-Loto

Aceste jocuri se joacă cel mai ușor, iar scopul lor este mai degrabă unul distractiv. Așadar, dacă vreți să vă încercați norocul la cazino, nu ezitați să alegeți unul dintre aceste jocuri atractive. Norocul vă poate surâde când nu vă așteptați. Succes!

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.