Timing portughez greu de egalat

nintchdbpict000251157920-e1468186426541

Da, s-a terminat și comedia de nota 5 numită Campionatul European. Hai să-i dăm totuși nota 6, nu de alta dar cu atâtea egaluri plus o victorie a reușit Portugalia să câștige trofeul. Mai e o lună până începe fotbalul adevărat din Premier League, Bundesliga și așa mai departe, așa că mai bine-i lăsăm pe băieții ăștia osteniți să-și încarce bateriile. Despre Euro, Portugalia sau Franța, voi scrie pe larg într-un editorial zilele următoare, acum doar trec în revistă ultima noapte a primei săptămâni din cadrul „Știrile Zilei”.

Trecem de la buciumul și zgomotul artificiilor noilor campioni europeni la o altă petardă ce stă să explodeze: 120 de milioane este suma pentru care Pogba va semna cu Manchester United conform presei britanice. O să lăsăm timpul să decidă cine-i materialul inflamabil în ecuația asta, Paul sau totalul de 120.

De la rumori ajungem și la treburi serioase și oficiale: Gicuță Hagi tocmai și-a trimis fiul în Italia. Fiorentina a anunțat astăzi că l-a achiziționat pe puștiul celui mai bun jucător român. Nu l-a trimis în probe că știa că se irosesc 2 drumuri degeaba și mai vine și obosit înapoi Ianis, l-a dat de tot. Să tot fie Hagi, tactu!

Ultima știre a zilei îl găsește în prim-plan pe Wenger, care mai în glumă mai în serios, îi pune un an pe hold pe englezi și zice că ar veni el selecționer dar mai are treabă la Arsenal până la anu-n mai. Să-l credem?!

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.