This is Zlatan!

13909240_10153926024052746_7218915479861471711_o

Așa cum probabil s-a observat până acum, am evitat să scriu despre amicalele acesteri veri, fie că implicau echipele românești ori cele de prim-plan ale fotbalului european. Aș tinde să duc până la capăt acest detaliu dar n-am cum să nu evidențiez un nume după această zi : Zlatan! Suedezul a revenit de câteva zile la antrenamente, primele cu noua formație și a reușit să puncteze la doar 4 minute de la debut cu o semi-foarfecă de senzație. Nu cred că sunt mulți cei care sunt încrezători că Ibra chiar poate să-și pună amprenta la United la această vârstă, dar s-ar putea să avem o surpriză și acea declarație a starului din urmă cu puțin timp să prindă contur : „Sunt la fel ca vinul, cu cât avansez în vârstă, sunt mai bun”. Despre Zlatan, mai adaug doar atât : 76 de milioane de euro a strâns Manchester United din vânzările de tricouri cu numele său până în prezent.

 

Liga 1, n-am cum să evit acest subiect atăt de popular. Gazdele zilei, FC Botoșani și Dinamo au trecut de CFR Cluj respectiv ACS Timișoara, meciurile tari ale etapei fiind programate mâine. Dacă meciul din Moldova a fost unul atractiv, în capitală Dinamo a fost înnăbușită de vremea caniculară și a învins la limită, nepregătita Timișoara.

 

Despre românii din străinătate va fi ultimul paragraf al serii și aș tinde să încep cu Alex Chipciu. Brăileanul a avut un debut excelent în campionatul Belgiei, fiind decisiv în victoria lui Anderlecht, 2-1 cu Mouscron. Il Luce a remizat 0-0 cu Lokomotiv Moscova în prima etapă din Rusia, iar Viorel Moldovan, noul tehnician al lui Auxerre a scos un punct în deplasarea de la Paris cu Red Star.

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.