Talpan susține că echipa lui Gigi Becali nu mai are niciun trofeu! „FCSB nu au fost în stare să demonstreze nici măcar că deține propriul palmares”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, susține că FC FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, nu deține nici măcar palmaresul din 2003 până în 2019.

Într-un punct de vedere trimis către mass-media, Florin Talpan a atacat din nou FCSB. Colonelul susține că echipa lui Gigi Becali nu deține nici palmaresul din 2003 și că a intrat fraudulos în Liga 1, cu ajutorul FRF, notează gsp.ro.

„Este eronat faptul că echipa FCSB ar mai deține 5 titluri, 2 cupe ale României, 2 Supercupe ale României. Total fals!

Deocamdată, conform hotărârii nr. 1628 pronunțate la data de 04 iulie 2019 în dosarul nr. 48951/3/2017, FCSB nu deține nici măcar acte pe aceste cupe, deoarece s-a respins cererea conexă de chemare în judecată formulată de FCSB.

Respingând cererea ca neîntemeiată, instanța a respins cererea în constatare că Fotbal Club FCSB S.A. ar fi deținătorul palmaresului aferent perioadei 2003 – prezent.

FCSB nu au fost în stare să demonstreze nici măcar că deține propriul palmares, cele câteva cupe câștigate începând cu anul 2003”, susține Florin Talpan.

Cere excluderea din Liga 1!

Juristul Clubului Sportiv al Armatei a cerut FRF să excludă FCSB din Liga 1.

„FCSB a ocupat locul în Liga 1 în mod ilegal, prin fraudă, cu complicitatea FRF și a altor structuri sau persoane! 

Nu există nicăieri stipulată vreo eventuală cesiune sau transfer în care Clubul Sportiv al Armatei Steaua să fie parte, prin care palmaresul ar fi cedat. 

Având în vedere hotărârea pronunțată de către Tribunalul București, dar și faptul că FCSB nu a putut demonstrat că palmaresul Clubului Sportiv al Armatei i-ar aparține, este imperios necesar și urgent ca președintele FRF să dispună masuri legale în acest sens.

Nu este necesară așteptarea unei soluții în apel a acțiunii în constatare, deoarece FCSB nu a demonstrat niciodată că palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua…

Citeste continuarea AICI

Citeste si

Scrie un raspuns

Adresa de mail nu va fi publicata.